Best brands online
Image default
Media

In deze geluidsstudio in hartje Amsterdam maak je de allerbeste producties

Wil je graag audiovisuele opnames maken voor een schoolproject, commercial of ander type opdracht? Parkstudio is een professionele geluidsstudio in Amsterdam waar je alle toepassingen vindt om een productie te maken van hoogwaardige kwaliteit. De apparatuur die men daar bezit is erg modern en gebruiksvriendelijk. Ook lopen er diverse creative sound designers rond die over de nodige expertise beschikken om je te begeleiden. Zij bieden graag hun hulp aan om van jouw film, radiocommercial of app een succes te maken. Laat hen met je meedenken en kom tot een geweldig eindresultaat!

Profiteer van de vele mogelijkheden

Deze geluidsstudio in hartje Amsterdam heeft verschillende ruimtes. Er zijn in totaal drie high-end studioruimtes beschikbaar voor het opnemen van muziek, een animatie, film of commercial. Wanneer je graag ondersteuning wilt van een creative sound designer, is dit zeker mogelijk. Zij kennen alle mogelijkheden om jouw productie zo goed mogelijk te maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn voice-overs, foley en sound effects. Je hebt ook toegang tot hun sound library, zodat je audiofragmenten kunt gebruiken die eerder zijn opgenomen in de studio’s van deze audiovisuele specialist. Kortom, deze ruimtes helpen je om sound design van de allerbeste kwaliteit te creëren.

Laat je begeleiden door de creative sound designers

Het maken van een mooi audiovisueel project is bij deze geluidsstudio in Amsterdam in goede handen. Of je nu een beginner bent of juist een gevorderde soundmixer, hier kun je hartenlust producties maken. Heb je al een idee hoe jouw project vormgegeven moet worden, of weet je totaal niet waar je moet beginnen? De creative sound designers van Parkstudio helpen je graag op de goede weg. Ben je nieuwsgierig naar de aanwezige apparatuur, of heb je andere vragen? Neem dan contact op met het personeel van deze geluidsstudio in het immer bruisende Amsterdam. Zij staan graag voor je klaar om een prachtig eindresultaat te creëren.

https://parkstudio.com/nl/