Best brands online
Image default
Bloemen

Gladiolen bestellen voor een prachtige tuin in de zomer

Heb je altijd al eens zelf bloemen willen planten, maar weet je niet goed welke bloemen je moet kiezen? Dan zijn gladiolen een echte aanrader! Deze prachtige bloemen zijn zomerbloeiers en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Bulbs4you kun je gladiolen gemakkelijk online bestellen. Ze hebben namelijk een webshop met een ruim aanbod aan bloembollen. Al vanaf 10 februari zijn de bollen verkrijgbaar. Je kunt ze dan ook het best vóór het voorjaar kopen, wanneer er geen nachtvorst meer is. Vervolgens plant je ze in april of mei, zodat je in de zomer geniet van prachtige bloemen. Hiermee maak je jouw tuin helemaal af!

Een mooie tuin is gegarandeerd met de bloembollen van deze specialist

Heb je ervoor gekozen om gladiolen te bestellen, maar weet je nu niet goed hoe je de bloembollen het best kunt planten? Dan geven de specialisten van Bulbs4you graag tips en adviezen. Door hun ervaring weten ze alles te vertellen over de verschillende bloemen en helpen ze je met het vinden van de juiste bloembollen voor jouw tuin. Door hun ruime aanbod aan lente- en zomerbloeiers vind je altijd wel de geschikte bloembollen. Daarnaast profiteer je van 100% bloeigarantie. Een mooie tuin is dus gegarandeerd en wie wil dat nu niet?

Neem contact op en vraag advies

Wanneer je ervoor kiest om gladiolen of andere bloembollen te bestellen bij Bulbs4you kan dit zeer eenvoudig en snel via hun webshop! Plaatst de gewenste bloembollen in je winkelmandje, vul je gegevens in en reken direct af via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of Visa. Vervolgens wordt je bestelling bij je thuisbezorgd. Hierbij profiteer je van een snelle levering want de pakketjes worden doorgaans binnen drie werkdagen verzonden. Bij een besteding vanaf € 50,- profiteer je ook nog eens van gratis verzending. Heb je voordat je een bestelling plaatst nog vragen of wil je advies over het planten van de bloembollen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf. Ze helpen je graag verder.

https://www.bulbs4you.nl/nl/