Best brands online
Image default
Dieren

Geef orgaanvlees aan jouw (huis)dier

Geef jij jouw dieren ook orgaanvlees? Dit bestaat uit de ingewanden en de inwendige organen van een dier dat geslacht is. Bij Animal Food Express is dit vlees te verkrijgen. Onder de naam BARF-producten is het hier online te vinden. Het assortiment wat hier te vinden is, is enorm. Er is een keuze uit diverse soorten vlees. Orgaan, spier en bevleesde botten.  Alle producten die hier te vinden zijn, zijn met de uiterste zorg verwerkt en duurzaam verpakt. 

Verwen jij jouw diertje ook graag met lekker vlees, dan zal je hier zeker slagen. Het is niet alleen lekker, maar ook verantwoord voedsel. Al het vlees is online te bestellen en wordt op een woensdag, donderdag of een zaterdag geleverd. 

 

Vraag advies over het voer

Als bezitter van een huisdier wil jij natuurlijk ook alleen maar het beste eten aan jouw beestje geven. Veel winkels verkopen genoeg verschillende soorten voer. Echter zitten er in de blikken vaak andere ingrediënten die je liever niet aan jouw beestje wilt geven. Er zit vaak te veel zout in en andere producten wat niet goed is voor de gezondheid van een diertje. Je ziet dit dan al vaak aan een slecht gebit en een vacht die niet doet glanzen. Om er zeker van te zijn dat je het juiste voor geeft aan jouw huisdier, zijn de producten die bij Animal Food Express te verkrijgen zijn zeker aan te raden. Twijfel je aan een bepaald soort orgaanvlees en wil je hier eerst de nodige informatie over krijgen, neem dan contact op met dit bedrijf. Zij kunnen deskundig advies geven zodat het juiste voer besteld gaat worden.