Best brands online
Image default
Verbouwen

BIM-modelleren voor tal van doelgroepen in de professionele bouw

Als professional in de bouw bent u op zoek naar een partner die constant vooruitgang nastreeft. Kiewiet Bouwadvies is een onafhankelijk calculatiebureau voor de professionele bouw die u helpt bij het optimaliseren van processen rondom bouwprojecten. Het bedrijf heeft ruime ervaring in het BIM-modelleren, een methodiek die bewezen effectief is in het reduceren van bouwfouten en zodoende het terugbrengen van de bouwkosten. Het bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam beperkt zich overigens niet tot projecten in en rond de hoofdstad.

Van architecten tot constructeurs

Het BIM-modelleren waarin dit bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam is gespecialiseerd, kan verschillende soorten professionals van dienst zijn. Zo maken in de eerste plaats tal van opdrachtgevers gebruik van de resultaten van deze methodiek om onder andere (faal)kostenreductie te realiseren. Ook een sterk toenemend aantal architecten, aannemers en ontwikkelaars doen een beroep op deze methodiek. Ook voor installateurs en constructeurs biedt het BIM-modelleren een absolute meerwaarde. Wanneer u met de installaties of de constructies van een project aan de slag wilt gaan, kan dit alleen succesvol zijn wanneer de data actueel en kloppend is.

De pluspunten van het BIM-modelleren

Het prettige van BIM is dat de informatie altijd actueel en beschikbaar voor alle betrokkenen is. Op deze manier werkt iedereen altijd met dezelfde informatie. Al in de vroegste fase van dit ontwerpproces is dit essentieel voor het voorkomen van fouten. Door de lagere faalkosten die hieruit voortvloeien, kan worden gesteld dat deze methodiek het bouwproject een stuk voordeliger maakt.

Een driedimensionaal model boordevol informatie

Wilt u een BIM (bouwwerkinformatiemodel) laten maken, dan bent u bij Kiewiet Bouwadvies aan het juiste adres. Het bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam is al jarenlang bedreven in het gebruik van deze moderne methodiek. Aan het 3D-model wordt informatie gekoppeld waarvan elke deelnemer aan het project gebruik kan maken. Het model kan gedurende de hele loop van het project, maar ook na het afronden daarvan – bijvoorbeeld bij een renovatie – worden aangevuld.