Best brands online
Image default
Woningen

Een houtkachel kopen: de verschillende merken op een rijtje

Houtkachels zijn te koop in allerlei soorten en maten. Smaken verschillen en iedereen vindt een ander model het mooiste. Daarnaast maakt ook de ruimte een groot verschil, omdat de ene houtkachel beter in een specifieke ruimte past dan een ander model. Bij Home Garden Shop in de regio Arnhem-Nijmegen krijgt u een persoonlijk 3D-ontwerp. Hierop kunt u zien hoe verschillende kachels eruit kunnen zien in uw woonkamer. Dit helpt u om een weloverwogen keuze te maken.

Vrijstaand of hangend

Houtkachels kunnen zowel vrijstaand als hangend zijn. Een vrijstaande houtkachel staat op de grond en heeft een afvoerpijp die via het plafond of de muur naar buiten gaat. Een hangende houtkachel hangt boven de grond en kan zowel tegen de muur geplaatst worden als met afstand ertussen. De meeste houtkachels hebben een zichtbare afvoerpijp richting het plafond of de muur. Bij Home Garden Shop in Gendt, in de provincie Gelderland, kunt u ook een houtkachel kopen met een onzichtbare afvoerpijp verwerkt in de muur.

Verschillende merken

Bij Home Garden Shop vindt u verschillende bekende merken houtkachels. U kunt onder andere een houtkachel kopen van de merken Dik Geurts, Barbas en Reny. De houtkachels zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een klassieke rechthoekige houtkachel, zowel staand als hangend. Ook zijn er ruitvormige en ronde houtkachels beschikbaar. Sommige houtkachels hebben een speciaal vak of rek om hout op te bergen. U kunt natuurlijk ook een leuke mand in de buurt van de kachel plaatsen met daarin het hout.

Schakel dit bedrijf in van sloop tot realisatie

U kunt bij Home Garden Shop in Gendt, vlakbij Duiven, terecht om een prachtige houtkachel te kopen. De experts verzorgen het complete proces van sloop tot realisatie. Vaak moet er ruimte gemaakt worden voor de afvoerpijp, zodat deze de lucht naar buiten kan afvoeren. De specialisten van Home Garden Shop doen dit vakkundig en plaatsen vervolgens de nieuwe houtkachel in uw woning.

https://homegardenshop.nl/