Best brands online
Image default
Muziek

Allen and Heath is een van de koplopers in geluid

Allen and Heath: waar het allemaal begon

Allen and Heath is tot op de dag van vandaag een van de leiders op het gebied van mixing systemen. Binnen het bedrijf wordt er voornamelijk gefocust op het ontwerpen en het produceren van deze apparatuur. In het jaar 1969 heeft het Engelse bedrijf het levenslicht gezien. Het startte toen al groots door mixers te bouwen voor populaire bands als Genesis, The Who en Pink Floyd. Nu, vele jaren later, worden de mixers en hun accessoires nog steeds volop gebruikt door bands van allerlei gradaties. Van beginnende groepen tot bekende namen: allemaal genieten ze van de producten die tot stand komen door de gedeelde passie voor het excelleren in audio. De mixers van Allen and Heath bieden het antwoord op de vraag naar uitmuntende kwaliteit geluid.

De SQ serie is mondiaal geliefd

De SQ serie van Allen and Heath beschikt over een drietal krachtige mixing systemen: de SQ-5, SQ-6 en SQ-7. Deze zijn over de hele wereld geliefd en worden dan ook veelvuldig gebruikt om waar dan ook een prachtige show neer te zetten. Deze serie is gefocust op de live sound, en door de features als de extreem lage latency, de beschikking over krachtige plugins en de vele FX engines zoals reverbs, delays en modulators beschouwen vele artiesten deze apparaten als top of the bill in geluid.

Van zakelijk evenement tot live producties

Een immens voordeel van de verschillende series van Allen and Heath is toch wel de brede inzetbaarheid. In vrijwel alle gevallen waar er vraag is naar audio, kan het Engelse bedrijf daar het antwoord op bieden. Dit gaat van een zakelijke evenement van je bedrijf tot een megagrote live productie op tv. Wat je ook kiest: de kwaliteit van de mixing systemen zorgt ervoor dat je altijd goed zit.

dLive voor artiesten die inzetten op toeren

Met de serie dLive richt de Engelse producent zich op professionele touring. Hierbij hebben de mixers een compact maar toegankelijk formaat. Deze leveren absoluut niet in op kwaliteit. Sterker nog: door hun krachtige core en hun prachtige effects beschouwen velen de kwaliteit van deze apparatuur als superieur. Door het ontwerp voelen zelfs de meest geavanceerde mixing systemen als simpel te gebruiken. Dit maakt het voor zowel ervaren mixers als beginners een makkie om de dLive serie te gebruiken.

Vraag de expert op hulp

Door het brede assortiment bestaat de kans dat je niet kunt kiezen welk apparaat het beste aansluit op jouw wensen. Dit kun je in overleg met een expert op dit gebied beslissen. Met al hun ervaring kunnen zij jou adviseren. Zo maak jij de beste keuze. Het is fijn om te weten dat welk apparaat van Allen and Heath je ook kiest je altijd een topproduct in huis haalt.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/allen-heath/