Best brands online
Image default
Kunst en Kitsch

Preventief je pand onderhouden met de damwand coating

Met de damwand coating maak je het bedrijfspand weer helemaal mooi. Het aanzicht van het pand is toch wel erg belangrijk wanneer je een bedrijf bent. Het is wel zo fijn dat wanneer klanten bij je op bezoek komen zij tegen een mooi en verzorgd en onderhouden pand aankijken, die niet helemaal vol zit met roestplekken, verweerde plekken en groene alg aanslag. Dat ontstaat helaas wel snel in de jaren dat het pand er staat, maar dat betekent niet dat je dit niet moet onderhouden. Je kunt al hele veel doen met het inhuren van een schoonmaakbedrijf en een schilder eens in de zoveel jaar, maar je kunt ook kiezen om het gehele probleem op te lossen door gebruik te maken van de damwand coating die goed werkt voor het pand. 

Coating aanbrengen

Het pand laten voorzien van een damwand coating maakt het bedrijfspand zo mooi dat het goed dient als een visitekaartje voor jouw bedrijf. De platen op de damwanden worden afgewerkt met een speciale coating dat goed wordt aangebracht, De coating is in staat om zich te weren tegen allerlei weersomstandigheden, waardoor er geen aanslag of verweerde plekken ontstaan op het pand. Het heeft dus een preventieve werking, maar het ziet er ook gewoon erg strak uit. Je zorgt er met de damwand coating voor dat deze langer mee gaan, want de levensduur kan hierdoor wel met jaren worden verlengd. 

Levensduur van de damwanden

Door middel van de damwand coating bespaar je kosten, laat je het pand stralen en heb je zelf ook een mooi aanzicht. Je kunt wel twintig jaar doen met de damwand coating en dat betekent dat het de investering meer dan waard is. Op locatie zal worden gekeken naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie en er zal een offerte orden opgesteld om de damwand coating aan te brengen.