Best brands online
Image default
Woningen

Opslagruimte Maastricht voor particulier en bedrijf

Opslagruimte Maastricht aan het zoeken? Gebrek aan opslagruimte. Iedereen krijgt er vroeg of laat wel een keer mee te maken. Om het te kort aan opslagruimte op te lossen zijn meerdere opties mogelijk. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met opruimen, spullen weggeven of zelfs weggooien. Misschien kun je meubels of andere spullen wel online verkopen en een ander blij maken.

Spullen weggooien, online verkopen of opslaan!


Je kunt natuurlijk rustig gaan opruimen als je genoeg tijd hebt, of om ruimte te creëren je spullen online verkopen. Misschien zoek je wel naar een snelle oplossing omdat je hier helemaal geen tijd voor hebt. Dan is de huur van een tijdelijke opslagruimte een goede oplossing. Opslagruimte Maastricht nodig? In eerste instantie denk je er misschien niet aan, maar er zijn meer dan voldoende redenen voor de huur van een tijdelijke opslagruimte 


Door tijdelijke opslag van meubels je huis sneller verkopen!

Heb je je woning al een tijdje te koop staan? Misschien staat je huis wel te vol en dan is het een goed idee om overbodige meubels op te slaan. Je huis oogt groter als er minder meubels in staan en dat werkt verkoopbevorderend. Potentiële kopers krijgen een beter idee van de mogelijkheden. Dat helpt ze wellicht ook makkelijker over de streep. Opslagruimte Maastricht regel je makkelijk en goedkoop met de huur van mobiele opslagboxen, de nieuwere variant van self-storage.
 Het grote voordeel van mobiele opslag is dat je opslagruimte voor je woning of bedrijf wordt geplaatst. Je hoeft zelf de deur niet uit en zelf alleen maar in te laden. Het opslagbedrijf van mobiele opslagboxen verzorgt het transport én de tijdelijke opslagruimte. Je spullen staan veilig en verzekerd in het opslagdepot tot dat jij ze graag terug wilt.

Scheiding en tijdelijk zonder huis? Huur mobiele opslagruimte!

Een scheiding of stukgelopen relatie zorgt bijna altijd voor rompslomp. Ook dat kan een reden zijn waarom je opslagruimte Maastricht nodig hebt. Ook moet je soms het huis waarin je hebt samengewoond snel verlaten. Wat doe je dan met je spullen als je niet meteen kunt verhuizen? Huur dan een mobiele opslagbox, laat je spullen tijdelijk opslaan en weer bezorgen op je nieuwe adres zodra je daar kunt intrekken.

Ondernemer en opslagruimte Maastricht aan het zoeken?

Kun je je materialen of voorraad niet meer kwijt omdat je bedrijfsruimte te klein wordt? En is de financiële haalbaarheid van een grotere bedrijfsruimte nog niet in zicht? Zijn je vaste klanten gehecht aan je huidige locatie en wil je ze niet verliezen door een verhuizing? Het huren van een tijdelijke mobiele opslagruimte is voor ondernemers zoals jij dan een passende oplossing. Laat je materialen of seizoensgebonden voorraad ophalen en opslaan tot dat ze weer nodig zijn.

Opslagruimte Maastricht bestel je bij Boobox opslagruimte

Wat is BOOBOX? Boobox is de mobiele variant op self-storage. Vanaf 69,- per maand huur je online al opslagbox. Boobox bezorgt de mobiele opslagbox voor je deur in Maastricht. Jij laadt zelf je spullen in. Vervolgens regelt Boobox het transport naar je nieuwe woning of het Boobox opslagdepot. Vraag geheel vrijblijvend jouw offerte aan via de website van boobox.nl, of reserveer meteen jouw Boobox opslagboxen online. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/