Best brands online
Image default
Mode en Kleding

Leuke kimono dames kort kopen

Een kimono dames kort is een korte kimono met een traditionele Japanse stijl. Het is een soort korte jas die over de schouders wordt gedragen en die wordt gecombineerd met een obi (een brede ceintuur) en accessoires. De kimono wordt meestal gemaakt van katoen of zijde en heeft een patroon of een decoratie. Meestal hebben ze een mouwloos ontwerp en sluiten ze vast met een sash. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen en worden vaak gedragen bij speciale gelegenheden. 

Bij Hindi & Bindi zijn deze modellen te bestellen. Hier zijn diverse verschillende modellen te vinden. Zowel lange modellen, maar ook korte modellen. Alle jassen die je hier kunt kopen, zijn van dubbelzijdig materiaal gemaakt. Bovendien zijn deze modellen allemaal met de hand gemaakt, dus uniek. Geen kimono is hetzelfde. 

 

Unieke producten hier te verkrijgen

Het leuke aan de winkel van Hindi & Bindi is dat alles hier met de hand gemaakt worden. Hierdoor weet je zeker dat een kimono dames kort een uniek exemplaar in zijn soort is. Erg leuk om een kimono als een badjas te gaan gebruiken. Maar ook op een spijkerbroek zal je de blits maken. Doordat deze jassen dubbelzijdig zijn, is het mogelijk om deze aan twee kanten te dragen. Zo heb je elke keer een andere kleur kimono aan. De kimono’s die je hier bij Hindi & Bindi besteld worden geleverd met een riem. Bekijk het assortiment hier online en bestel ook een zeer mooie en unieke kimono dames kort model. Een bestelling wordt al binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.