Best brands online
Image default
Woningen

Het zit hem in de details

Als je de inrichting van je woning helemaal compleet wil maken, zijn de details echt iets om niet over het hoofd te zien. Heb je er bijvoorbeeld weleens over nagedacht om de deurklinken te vervangen? Vaak zie je in huizen dat er standaard zilvergrijze deurklinken worden gebruikt. Soms sluit dit echter niet goed aan op de rest van je interieur. Het kan dus zeker een aanrader zijn om eens te kijken naar een nieuwe deurkruk op rozet. Er zijn bijvoorbeeld zwarte intersteel modellen die heel mooi passen bij de glazen deuren met zwart frame die het laatste jaar erg populair zijn geworden.

 

Soorten deurkruk op rozet

Er zijn echter allerlei kleuren, materialen en modellen deurkrukken beschikbaar. Het is wellicht een detail dat mensen vaak over het hoofd zien, maar het kan je interieur echt compleet maken. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een goud of koperen model. Daarnaast zijn er verschillende vormen verkrijgbaar. Houd je bijvoorbeeld meer van strakke vormen dan van ronde? Dan is de Phoenix zeker een aanrader. 

 

Elke deur in huis hetzelfde ontwerp

Als je hier een rozet bestelt, dan ontvang je een set bestaande uit twee deurkrukken, rozetten en een stift. Je kunt de deurklink dus direct monteren als je hem binnen hebt, want alle benodigdheden zitten er al bij. Bovendien kun je hier terecht voor bijpassende sleutelplaatjes of toiletsluitingen, zodat je zelfs de deuren met sloten hetzelfde kunt maken als de rest van de deuren in huis. Werp gerust een blik op het assortiment om te kijken of er iets is dat aansluit bij jouw interieur.