Best brands online
Image default
Energie

Direct warm water dankzij een doorstroomapparaat.

Direct warm water dankzij een doorstroomapparaat.

Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige oplossing voor een warmwatervoorziening in uw garage of schuur? Een doorstroomapparaat is een fantastische oplossing. Zeer goedkoop in aanschaf en onderhoudsvrij.

Een doorstomer produceert real time warm water zonder dat er daarvoor een opslagtank nodig is en bovendien zonder gassen!

Met een doorstroomapparaat heeft u binnen 10 seconden al warm water.
En u heeft geen opslagvat nodig! Doorstroomapparaten zijn klein en kunnen zo’n beetje overal geplaatst worden. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten door de flexibele leidingen die u met schroef/snelkoppelingen kunt bevestigen aan uw waterleiding.

Ideaal voor een wastafel!

Een doorstromer kan eenvoudig onder de wastafel geplaatst worden en heeft genoeg aan een 230Vac-16A groep.

Let op! Een doorstromer is zeker geen alternatief voor een elektrische boiler. 

U heeft hiervoor een veel zwaardere uitvoering nodig!

Maar het is wel een ideale oplossing als u snel en goedkoop warm water wilt hebben maar niet heel erg veel water nodig heeft met een hogere temperatuur dan 40 graden. 

Er bestaan ook zwaardere doorstroomapparaten; 

De Wijas POW-LCD bijvoorbeeld, hiermee kunt u niet alleen mee douchen maar ook uw bad vullen. Daarnaast is dit apparaat ideaal als naverwarmer van uw water indien dat niet volledig opgewarmt is door uw zonneboiler (vaak in de winter). Het apparaat is instelbaar op; 11kW, 13.5kW of 15 kW.

 

 

De nieuwe POW-LCD serie onderscheidt zich ten opzichte van andere merken door gebruik te maken van duurzame materialen en volledig elektronische besturing. De temperatuur is op een halve graad nauwkeurig in te stellen door het elektronische bedieningspaneel.

Wilt u meer weten over doorstroomapparaten of andere elektronisch aangedreven apperatuur? Informeer dan eens bij elektrischeboiler.eu.

Zij kunnen u helpen met informatie over deze apparaten en leveren ook prioriteitsschakelaars die samen kunnen werken met de doorstromers zodat het ene apparaat vanzelf uitgeschakeld zal worden als het andere zijn werk moet doen.

Perfect als u net niet over voldoende stroom beschikt en toch duurzaam wilt zijn.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/doorstroom-apparaat/