Best brands online
Image default
Woningen

De zomerkleur: Limoncello Geel

Wat is een betere manier om het seizoen te beginnen nu de zomer begint te komen dan met een vleugje kleur! Deze zomer is onze felbegeerde kleur Limoncello Yellow. Deze warme gele tint combineert de helderste tinten geel met de warmere tinten oranje om een goudsbloemtint te creëren die doet denken aan zomerse elementen zoals zomerpompoen, zonneschijn en koude limonade. Ontdek onze collectie gele interieurdecoraties met buitenmeubels zoals de Acapulco gele stoel van CB2 en een zandneutraal vloerkleed voor buiten.

Leuk weetje, geel betekent in de meeste culturen geluk, zonneschijn en warmte, dus wat nog meer passende kleur dan geel om dit seizoen in je huisontwerp op te nemen?

Hoe versier je met geel

Hoewel geel een populaire zomerkleur is, is het vaak moeilijk om te weten hoe je je huis moet decoreren. huis met zo’n gedurfde tint. Geel kan in grote hoeveelheden overweldigend en overweldigend zijn, dus doorbreek de concentratie van kleur. Je zult een balans willen vinden tussen de helderheid van de schaduw en andere neutrale kleuren, zodat het je interieur niet te veel verzadigt.

Hier zijn een paar manieren om je huis deze zomer gemakkelijk met geel aan te kleden :

  • Gele achterwanden

  • Gele karpetten

  • Gele raambekleding

  • Geel decor

  • Geel accentmuren

  • Gele bloemen

Pro-tip: Citroengele tinten zijn vaak te vinden in natuurlijk groen en bloemen, dus gebruik het zomerseizoen in je voordeel en koop een paar begonia’s bij de plaatselijke bloemenwinkel of pluk zelfs wat wilde madeliefjes en narcissen tijdens je middagwandeling. Boeketten met wilde bloemen zorgen voor een prachtig geel huisdecor dat subtiel en aantrekkelijk is.

Gele vloer

Als het om vloeren gaat, worden gele vloeren vaak gezien als verouderd of niet-trend, dus hoe vind je een vloer die past bij je gele inrichting? Zoek allereerst vloerproducten met warme ondertonen die uw ruimte opfleuren. Als u naar hardhout kijkt, overweeg dan gouden eik, berken, honingesdoorn, hickory en dennen, aangezien deze houtsoorten een gele ondertoon hebben. Verfkleuren voor lichte houten vloeren die bij geel passen, zijn onder meer boterbruin, gouden tinten en antiek rood. Meer lezen over houten vloeren? Overweeg dan om de kennisbank te bekijken

Als je een gedurfder statement wilt maken met gele vloeren, kun je natuurlijk altijd een flirterige geometrische gele tegel voor de badkamervloer of een gele vinylplaat met bloemenpatroon voor de wasruimte.

Of je nu besluit om een houten vloer te installeren met subtiele warme gele tinten of helemaal uitgaat met een zonnig gele tegel mozaïek is volledig aan uw ontwerpsmaak en levensstijlbehoeften. Houd er rekening mee dat als u besluit een felgele vinyl of tegel te kiezen, u kwaliteitsproducten moet kiezen die mors- en vlekbestendig zijn, aangezien vuil en vuil vaak sterker naar voren komen op deze lichtere kleur.

 

https://vloerenbaas.nl