Best brands online
Image default
Dienstverlening

De groepenkast laten vervangen door Elektricien Louwmans

Een groepenkast is één van de belangrijkste onderdelen van de elektra binnen een gebouw, alle elektra komt hier namelijk vandaan. Wanneer een groepenkast dus niet goed werkt zal de elektra ook niet goed werken. Het is dus belangrijk om de groepenkast regelmatig te controleren, hierdoor wordt de kans namelijk een stuk kleiner dat je met een groepenkast zit die niet goed werkt. Het controleren van een groepenkast kun je zelf doen maar ook laten doen door een elektricien, wanneer de groepenkast wordt gecontroleerd heb je wel de zekerheid dat de groepenkast echt goed is omdat een elektricien er veel verstand van heeft. Bij Elektricien Louwmans helpen ze je graag bij het controleren van de groepenkast.

Groepenkast vervangen

Wanneer een groepenkast niet meer goed is moet hij worden vervangen, een groepenkast is niet meer goed als hij is verouderd of als er schade aan is. Je zou dan ook merken dat je vaker stroomuitval hebt omdat de groepenkast de gevraagde spanning dan niet kan verdragen. De groepenkast schakelt dan uit zichzelf de groep uit waar de spanning wordt gevraagd, de groep wordt dan dus overbelast. Elektricien Louwmans heeft specialisten op het gebied van groepenkasten vervangen, zij zullen de groepenkast dan ook uiterst professioneel vervangen. 

Groepen toevoegen

Wanneer je te weinig groepen hebt voor het aantal apparaten dat je aan wilt sluiten is het handig om extra groepen toe te voegen. Wanneer je al vier groepen hebt en extra toe gaat voegen is het ook noodzakelijk om een extra aardlekschakelaar toe te voegen, hierdoor is je groepenkast namelijk beter beschermd. Het toevoegen van een nieuwe groep en aardlekschakelaar is ook nodig wanneer er een laadpaal komt voor een elektrische auto of als er elektrisch gekookt gaan worden, hier is dan een aparte kookgroep voor nodig.