Best brands online
Image default
Dienstverlening

Auto theorie certificaat snel halen zonder wekenlang leren

Wil je liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Maar zie je op tegen het leren van de theorie? Bij 123-theorie kun je je auto theorie in 1 dag al halen. Dus hoef je niet wekenlang te leren in saaie boeken. Het komt neer op een halve dag leren. Valt mee toch? Ook als je moeite hebt met lezen, of faalangst hebt, heb je bij 123-theorie een grote kans om te slagen voor je auto theorie.

Als je je aangemeld hebt voor de theorie cursus krijg je huiswerk toe gemaild. Dit kun je voor de cursus doornemen zodat je goed voorbereid naar de theorie les komt. Daarnaast krijg je toegang tot de online theorie omgeving. Hier kun je alvast oefenen met examenvragen. De theorie cursus start rond 7.00 uur. Tijdens de les krijg je handige tips en trucs van professionele docenten die je kunt gebruiken bij het examen. Rond 14.00 uur is de cursus afgelopen. Hierna vertrekken jullie gezamenlijk naar het CBR om theorie examen af te leggen. Je krijgt tijdens het examen 25 vragen over gevaarherkenning waarvan je er 13 goed moet beantwoorden. Daarnaast krijg je 40 vragen over de verkeersregels en inzicht, waarvan je 35 vragen goed moet hebben.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hieronder nog een paar veel voorkomende vragen en antwoorden over auto theorie.

Hoe lang is autotheorie geldig?

Na het behalen van een theorie-examen bij het CBR is het auto theorie certificaat 1,5 jaar geldig. Dus je hebt 1,5 jaar de tijd om praktijk examen te halen. Het is dus slim om tijdig te starten met rijlessen.

Kan ik examen doen voor mijn autotheorie als mijn ID-kaart is verlopen?

Tijdens het examen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Dit betekent een ID-kaart, paspoort of rijbewijs van een ander voertuig. Als je geen legitimatiebewijs kunt laten zien is het helaas niet mogelijk om bij het CBR examen te doen.

https://www.123-theorie.nl/