Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Trouwen in cowboylaarzen

Cowboylaarzen op de bruiloft

Misschien is het helemaal aan je voorbij gegaan.  Cowboylaarzen op je bruiloft zijn hot en super origineel. Trouw je in het buitenland, of al plannen aan het maken  over een zomerse bruiloft? Cowboylaarzen passen hier goed bij. De ultieme stoere, maar stijlvolle look. Het is ook een leuke manier om je bruiloft een rustieke en meer ruige uitstraling te geven. Wil je weten waarom je eigenlijk cowboylaarzen op je bruiloft  aan zou trekken? Nou, de mannen komen dan in ieder geval volledig in cowboy look. Klinkt aantrekkelijk.  Ons Kikkerlandje is niet bepaald de beste lokatie voor een bruiloft met cowboylaarzen. Maar in een warm land of bij een Amerikaanse bruiloft, dan kan het heel goed.  Het aantrekken begint trouwens al bij maken van jullie trouwkaart. Prachtig gezicht toch, alleen jullie voeten tegen een mooie achtergrond. Misschien is het is ook leuk om de cowboylaarzen op de foto te zetten, met alleen het bruidsboeket er in.

 

Koeiestal leeg

En je bruidsmeisjes kunnen ook gewoon cowboylaarzen aan onder hun jurkjes. Stoer, maar ook mooi. Als je het tenminste niet te netjes wilt, maar wel met een echte bruiloft-outfit. En als bruid kun je dan natuurlijk niet achterblijven. Wel eerst een bijpassend jurkje uitzoeken natuurlijk.  En die mag best wel nog een beetje lief zijn. En trek dan vervolgens gewoon een paar mooie cowboylaarzen aan onder je jurk. Loopt trouwens ook veel lekkerder dan die hakken die toch altijd weer pijn doen, ook al had je ze ingelopen. Dan nog de aankleding. De receptie en het feest van de bruiloft kunnen natuurlijk niet in de plaatselijke buurtzaal. We willen wel een passende locatie bij die cowboylaarzen: is er geen oude schuur voorhanden? De hapjes kun je dan ook makkelijk aanbieden in oude emmers of houten bakken.

 

Shoppen voor cowboylaarzen

Je snapt het al. De cowboylaarzen hoeven echt niet uit Amerika te komen. Die cowboylaarzen vindt je ook lekker online bij je eigen favoriete webshop: de shop met mooie cowboylaarzen. Er is volop keuze om iedereen tevreden te stellen. En het passen  doe je lekker gewoon thuis op je gemak.  In alle maten, in alle kleuren.  Jouw bruiloftsfeest zal niemand ooit meer vergeten.

https://nl.pinterest.com/source/ietsdoenofferte.nl

Gerelateerde artikelen

De kracht van Essenza dekbedovertrekken

Je eigen kleding maken

Planningen is niet voor iedereen