Tigerhill is een populair merk, de kledingstukken ogen strak. Maar waarom is Tigerhill populair in vergelijking met andere designer merken? De reden erachter is simpel, de kledingstukken van Tigerhill  zijn betaalbaar.

Hoewel je in de verleiding komt om hun spijkerbroek zelf te laten scheuren, geeft dat niet zo’n versleten uiterlijk. De jeans zou eenvoudig moeten worden dichtgeknoopt en los genoeg om je een ruimte voor een vinger te bieden. Gescheurde jeans zijn een teken van rebellie. Jeans van Tigerhill hebbenpopulariteit gewonnen door het strakke, perfecte ontwerp dat door bekende vloggers wordt gedragen. Tigerhill is een mythe, het zou een oude en mystieke berg zijn waar de merk Tigerhill is bedacht. Tigerhill is benoemd naar een plaats waar magie bestaat.

Tigerhill als kledingmerk is populair

In tegenstelling tot andere designer jeans, wordt Tigerhill clothing aangeboden tegen betaalbare prijzen. De “denim-wash” look zorgt voor een stoer ogende uiterlijk. De meest populaire broekenlijn van Tigerhill zijn Falcon Jeans, vooral de “FOGGY BLUE” wordt vaak gedragen en wordt die de website van Tigerhill goed verkocht.