Best brands online
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de voordelen van inkoop detachering

Wist u dat beter inkopen vaak resulteert in een beter rendement? Het is daarom van belang om op een doelmatige wijze inkoop te doen. Maar wat nu als u hier niet genoeg of geen geschikt personeel voor in dienst heeft? Dan kan inkoop detachering u uitweg bieden. Steeds meer organisaties beschouwen flexibilisering en het tijdelijk inzetten van professionals als een structureel onderdeel van het bedrijfsproces. Vooral bij projectmatige activiteiten zijn inkoopprofessionals vandaag de dag een onmisbare factor.

Een tijdelijke, professionele interim inkoper inzetten

Wilt u een tijdelijke interim inkoper inzetten die met zijn of haar kennis en kunde uw inkoopafdeling beheert? Insinc realiseert detachering van inkoop professionals: van junior inkoper op operationeel niveau tot interim-CPO op strategisch niveau. Deze professional gaat voor een bepaalde tijd in uw bedrijf aan de slag en is inzetbaar voor het uitbrengen van bijvoorbeeld een Request for Proposal, Europese aanbestedingen, bid evaluations en Service Level Agreements. In uitzonderlijke situaties is een interim inkoper de oplossing voor zich opstapelende inkoopproblemen. Hier kunt u denken een plotselinge piekbelasting of bij langdurige afwezigheid van een of meer van de eigen medewerkers.

Moeten uw inkoopprocessen worden geoptimaliseerd?

Insinc is een jong, ambitieus en uiterst professioneel inkoopadviesbureau, welke is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. Enkele diensten die het bedrijf aanbiedt zijn: inkoopadviseur, inkoopadvies en Europese aanbesteding. Insinc zet alles op alles om substantiële besparingen te kunnen realiseren voor opdrachtgevers. Besluit u een interim inkoper in te huren, dan kijkt deze niet alleen naar het huidige inkoopbeleid, maar ook naar de ambities en winstdoelstelling van uw bedrijf. Hier komt een grondige analyse van de inkoopfunctionaliteit aan te pas.

Schakel de hulp in van een professional!

Wanneer uw inkoopafdeling worstelt met een structureel (strategisch) probleem omtrent inkoop, kan een professional van Insinc detachering tijdelijke leiding geven aan uw inkooporganisatie. Deze beschikt over de juiste kennis en ervaring en biedt een objectieve blik om de huidige situatie. Hij of zij zet uitdagingen om in kansen en mogelijkheden, brengt problemen in kaart, formuleert doelstellingen en initieert de doorvoering van de beoogde veranderingen. Wilt u via detachering een interim inkoper inhuren voor het beheren en herorganiseren van uw inkoop afdeling? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

https://www.insinc.nl/

Gerelateerde artikelen

Een baan vervangen met outplacement in Apeldoorn

Polyvalente Medische secretaresse

Medewerker Beveiliging en Bewaking