Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Massage cursus van Positive Touch

Wil je graag een massage cursus volgen? Positive Touch geeft je de mogelijkheid om een basiscursus te volgen voor hen die graag een kennismaking met massages of om een beeld te krijgen van de opleiding tot integraal holistisch masseur. Tijdens de basiscursus staan diverse technieken centraal en hoe met aandacht te kijken naar de cliënten. Kenmerken van de basiscursus zijn de combinatie van oosterse en westerse technieken, aandacht uiten naar onszelf en de persoon en de houdingen tijdens de massages.

Wat is de inhoud van de massage cursus?

De massage cursus van Positive Touch duurt twee dagen van half tien ’s ochtends tot vijf uur in de namiddag. Er kunnen ongeveer twaalf tot zestien deelnemers aan meedoen zodat het een knusse groep blijft met genoeg ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen. Hiermee doe je alle basis benodigdheden op holistische massages te kunnen geven van ongeveer een uur. Allereerst komen een aantal technieken aan bod, dit is een combinatie tussen oosterse en westerse technieken. Zo leer je wat een goede opbouw is tijdens het masseren en ook de flow tijdens de sessies. Een ander belangrijk uitgangspunt tijdens de lessen is dat men aandacht leert geven voor de persoon die wordt gemasseerd. Hierbij denken wij aan het contactvol aanraken van de persoon en aanvoelen wat hij of zij wel of niet fijn vindt. Je leert welke lichaamshouding het beste is voor jezelf tijdens het masseren en deze energie over te brengen naar de cliënt. Hierbij is het belangrijk om oude spanningen los te laten en ook de rust in je eigen hoofd en lichaam te ervaren. We sluiten de cursus af met een evaluatie zodat je eventueel in de toekomst verder kan met de opleiding tot integraal holistisch masseur.

Positive touch

Positive touch is een praktijk voor massages gevestigd in de gemeente Brummen. Deze plek biedt rust en ontspanning door de bossen die nabij gevestigd zijn. In de tuin rondom de praktijk vindt je zitjes en plekjes om te mediteren als je tijdens de cursusdagen een momentje voor jezelf nodig hebt. Als je van ver moet komen voor onze lesdagen, is er op loopafstand een plek om te overnachten.

Gerelateerde artikelen

Oris horloge

Het verschil tussen loonadministratie en personeelsadministratie

Verschil tussen hot foil en cold foil