Wil je jouw leden of leerlingen een uniek aandenken geven aan een memorabel jaar? Dan is een jaarboek een ontzettend leuke manier om herinneringen in stand te houden! Eens in de zoveel tijd pakt iedereen zijn of haar jaarboek namelijk nog eens terug om mooie herinneringen op te halen. De tastbare herinnering maakt het leuk om terug te denken aan knotsgekke avonturen, levensveranderende keuzes en vrienden voor het leven. Een origineel naslagwerk in de vorm van een jaarboek laat je drukken door een professionele partner, zodat je altijd zeker weet dat er kwaliteit wordt geleverd.

Drie manieren om een jaarboek te verkrijgen

Als je een jaarboek wilt laten drukken of zelfs volledig wilt laten ontwerpen, dan moet je bij de specialisten van Het Uitgeefhuis zijn. Hier kun je op drie verschillende manieren een jaarboek maken of laten drukken:

  • De ontwerpers maken een lay-out op maat voor jouw jaarboek, waarna je zelf aan de slag gaat om het jaarboek te vullen.
  • Je maakt zelf een lay-out in de online editor YPSA. Hiermee maak je makkelijk én snel een professioneel ogend jaarboek.
  • Als je zelf een ontwerp hebt gemaakt, dan kun je het jaarboek aanleveren in een Word- of PDF-document zodat de drukkers bij Het Uitgeefhuis het jaarboek kunnen drukken.

Laat een uniek jaarboek vormgeven, opmaken en drukken

Wil jij graag een jaarboek maken voor jouw school of (studenten)vereniging en deze laten drukken door een professionele partner? Neem dan direct contact op met de specialisten van Het Uitgeefhuis! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, opmaken en drukken van documenten zoals een jaarboek. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een jaarboek te ontwerpen dat ze daarna speciaal voor jouw vereniging of school gaan drukken! Zet de vormgevers aan het werk en verzeker jezelf van een uniek jaarboek aan het einde van de rit.

https://www.uitgeefhuis.nl/