Wilt u prinsheerlijk slapen en iedere ochtend uitgerust wakker worden? Dan moet u eens de verschillende boxsprings van Hästens bekijken! Dit Zweedse kwaliteitsmerk staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen zoals grenen hout, wol, katoen en natuurlijk paardenhaar. De matrassen zijn hierdoor vederzacht én zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Hästens boxsprings maakt u af met een uitzonderlijk goed topmatras. Wilt u zelf de kwaliteit en het comfort ervaren? Dan heeft u bij Fidder Slapen in Woerden de mogelijkheid om de verschillende Hästens boxsprings met elkaar te vergelijken tijdens het proefliggen.

Ontdek ook het ruime assortiment van Auping

Bent u op zoek naar een bed van Auping nabij Utrecht? In het Auping Plaza bij Fidder Slapen in Woerden, nabij Utrecht, heeft u de mogelijkheid om alle verschillende Auping modellen te testen en met elkaar te vergelijken. Dankzij deze uitgebreide testmogelijkheden en de optie om een persoonlijk advies te ontvangen van een slaapexpert weet u zeker dat u het perfecte bed voor uw nachtrust aanschaft. De bedden van Auping staan bekend om de goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid waardoor ze zeer populair zijn bij woningeigenaren in regio Utrecht. Wilt u ook een bed van Auping? Wacht dan niet langer en ontdek welk model bij uw slaapgewoonten past!

Breng een bezoek aan de showroom voor een slaap check-in

Tijdens de slaap check-in bekijkt een van de slaapexperts bij Fidder Slapen wat uw slaapgewoonten en -wensen zijn. Op deze manier weet u zeker dat u een bed van Auping of Hästens aanschaft voor uw woning in regio Utrecht dat écht bij u past. Het is wel aan te raden om een afspraak te maken als u graag een deskundig advies wenst. Dan kan de adviseur namelijk écht de tijd voor u nemen en ontdekken wat uw wensen zijn. Dat is de service van Fidder Slapen in Woerden!