Wilt u een keuken in uw woning die perfect bij uw wensen en uw woning past? Dan kiest u voor een van de exclusieve keukens op maat van Tinello. Dit toonaangevende bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in maatwerk keukens en interieurinrichting. Van de eerste schetsen tot het laatste schilderwerk, u wordt volledig bijgestaan tijdens het gehele proces. Wat zijn uw wensen voor uw keuken? Kiest u voor een stoere landelijke keuken? Of gaat uw voorkeur uit naar een moderne keuken? Samen met een keukenadviseur worden uw ideeën uitvoerig besproken. Hier bespreekt u ook welke apparatuur u aan uw keuken wilt toevoegen.

Realisatie van uw op maat gemaakte stoere landelijke keuken

Stel, u heeft gekozen voor een stoere landelijke keuken op maat. Wat is dan de werkwijze voor exclusieve keukens op maat? Als u precies weet hoe het ontwerp eruit moet komen te zien, werken specialisten een ontwerp uit. Op basis van dit ontwerp ontvangt u een prijsindicatie van de keuken. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Vervolgens worden er voorbereidingen getroffen voor het maatwerk door het inmeten en bekijken van technische voorzieningen. Daarna krijgt u het definitieve ontwerp voor u. Gaat u akkoord? Dan gaat Tinello aan de slag met uw droomkeuken.

Vakkundige plaatsing van exclusieve keukens op maat

De stoere landelijke keuken voldoet helemaal aan uw wensen en het liefst heeft u de keuken zo snel mogelijk in uw woning. Uw keuken wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd in de werkplaats van Tinello. Is deze helemaal af? Dan zorgen de experts voor een vakkundige plaatsing in uw woning. Op het afgesproken tijdstip komen er monteurs langs die het meubelwerk opbouwen, de werkbladen leggen en de apparatuur plaatsen. De monteurs zorgen ervoor dat de keuken precies naar wens is. Zelfs de laatste millimeters aan correcties worden ter plekke uitgevoerd. Welkom in uw nieuwe keuken! Kiest u ook voor een van de exclusieve keukens op maat van deze specialist?