Bouwadvies, onderhoud, verbouwingen en nieuwbouw van woningen, bedrijfspanden en winkels in ’t Gooi, de Vechtstreek en elders in Noord-Holland: al 25 jaar kunt u voor deze diensten terecht bij Tap Bouw. Gedurende de jaren heeft dit Goois bouwbedrijf zich ontwikkeld tot een veelzijdige specialist in bouwprojecten. Wilt u uw badkamer, toilet of keuken laten verbouwen? Uw interieur of exterieur laten schilderen? Uw gehele tuin onder handen nemen? Voor al deze zaken en meer vertrouwt u op het professionele bouwteam.

Ontdek de persoonlijke werkwijze van dit bouwbedrijf

Als er iets is wat dit Goois bouwbedrijf kenmerkt, dan is het de persoonlijke dienstverlening. Er wordt namelijk uitgebreid de tijd genomen om uw wensen en voorkeuren te bespreken, waarna het bouwteam een gedegen bouwadvies opstelt. Kiest u ervoor om gebruik te maken van de diensten? Dan wordt u tijdens de uitvoer van het project continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. Op de website vindt u een volledig overzicht van de nieuwbouw-, verbouw- en uitbouwprojecten die Tap Bouw van A tot Z voor u kan verzorgen, zoals:

  • Sloopwerkzaamheden: van het uithakken van uw keuken tot het slopen van een bouwval.
  • De plaatsing van een aanbouw: verruim uw woning en creëer meer lichtinval met een serre, erker of lichtstraat. Het is ook mogelijk om een heerlijke buitenruimte te creëren met een balkon, veranda of dakterras.
  • Renovatie en onderhoud: houd uw woning of pand in uitstekende conditie met verschillende renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Zo verhoogt u uw woonplezier en verhoogt u de waarde van uw pand.

Bekijk het hele aanbod aan diensten op de website

Bovenstaande is slechts een greep uit de diensten waar u dit Goois bouwbedrijf voor inschakelt. Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op de website van Tap Bouw of neemt u telefonisch of per e-mail contact op met het bouwteam. De vakspecialisten zullen we dan vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw woning of (bedrijfs)pand.

https://tapbouw.nl/